Odštampajte ovu stranicu
22 | 4 | 2019

Vladimir Lazić, GUARDIAN: Inovacije i otvoreni plan u prostorima

Guardian Glass je deo Guardian Industries. Sa sedištem u Obern Hilsu, Mičigen, Guardian Glass je jedan od najvećih svetskih proizvođača stakla sa vodećim pozicijama u proizvodnji plutajućih stakala i stakala za komercijalne, stambene i transportne aplikacije. Naša vizija je da stvorimo vrednosti za svoje klijente i društvo koristeći manje resursa od konkurenata i stalno inoviramo kako bismo poboljšali vrednost koju stvaramo.

U Guardian Glassu ponosni smo na stvaranje radnog okruženja koje prepoznaje i slavi individualnost, timski rad i uspeh. Pružamo vam prave alate i resurse za uspeh u kulturi zasnovanoj na integritetu, usklađenosti i stvaranju vrednosti. Naš preduzetnički duh podstiče zaposlene da razmišljaju više i stvaraju mogućnosti da uče i rade rame uz rame sa veoma veštim i obrazovanim mentorima. Možete biti deo kompanije posvećene održivosti koja stvara proizvode za poboljšanje života ljudi.

Guardian Glass proizvodi staklo visokih performansi za arhitektonske, stambene, unutrašnje, transportne i tehničke primene stakla širom sveta. Njegova energetski efikasna, nisko-E-obložena stakla dizajnirana su da zadovolje najteže arhitektonske i estetske izazove, kako bi pomogla arhitektima i dizajnerima da grade sa svetlošću. Nagrađivani naučnici i inženjeri u našem Centru za nauku i tehnologiju uvek rade na stvaranju novih staklenih proizvoda i rešenja koristeći najnapredniju tehnologiju.

Za više informacija, posetite: www.guardian-possibilities.com