Belgrade International Architecture Week
Beogradska Internacionalna Nedelja Arhitekture

Privacy Policy

Beogradska Internacionalna nedelja arhitekture (BINA) čuva privatnost i štiti lične podatke svih posetilaca ovog internet sajta. Molimo vas da pažljivo pročitate Politiku privatnosti koja sledi kako biste razumeli kako koristimo i štitimo informacije koje nam pružate

Ko smo mi

Naša veb adresa je: https://bina.rs. Mi smo Beogradska Internacionalna nedelja arhitekture (BINA)

Komentari

Kada posetioci ostave komentare na sajtu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i string korisničkog agenta pretraživača da bismo pomogli u otkrivanju neželjene pošte. Anonimizovani string kreiran od vaše adrese e-pošte (koji se naziva i heš) može biti dostavljen usluzi Gravatar da se vidi da li ga koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovde: https://automattic.com/privaci/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Medija

Ako otpremate slike na veb lokaciju, trebalo bi da izbegavate otpremanje slika sa uključenim podacima o lokaciji (EKSIF GPS). Posetioci veb lokacije mogu da preuzmu i izvuku bilo koje podatke o lokaciji iz slika na web lokaciji.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete se odlučiti za čuvanje vašeg imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačićima. Ovo su radi vaše ugodnosti, tako da ne morate ponovo da popunjavate svoje podatke kada ostavljate drugi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana. Ako posetite našu stranicu za prijavu, mi ćemo postaviti privremeni kolačić da bismo utvrdili da li vaš pretraživač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pretraživač. Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da sačuvamo vaše podatke za prijavu i izbor prikaza na ekranu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići sa opcijama ekrana traju godinu dana. Ako izaberete „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavu će biti uklonjeni. Ako izmenite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pretraživaču. Ovaj kolačić ne uključuje lične podatke i jednostavno ukazuje na ID posta članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dan.

Ugrađeni sadržaj sa drugih web lokacija

Članci na ovom sajtu mogu da sadrže ugrađeni sadržaj (npr. video zapise, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugu veb lokaciju. Ove veb stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje treće strane i nadgledati vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na tu veb lokaciju.

Upotreba sakupljenih informacija

Informacije o imenima domena do kojih dođemo ne koristimo kako bismo vas lično identifikovali, već da bi na osnovu tih i drugih informacija izmerili broj poseta internet sajtu, prosečno vreme provedeno na internet sajtu, pregledane stranice itd. Ove informacije ćemo koristiti isključivo da bismo izmerili frekvenciju posećivanja našeg internet sajta i unapredili njegov sadržaj. U slučaju kada od vas zatražimo druge lične informacije, kao što su vaše ime, broj telefona i e-mail adresa, tražićemo vaš pristanak (npr. upotrebom online formulara ili putem e-maila). Informacije koje nam vi date ili do kojih dođemo putem ovog internet sajta, koristićemo isključivo za odgovaranje na vaša pitanja i/ili za pružanje i poboljšanje naših usluga. U slučaju da se predomislite i ne želite da vas kontaktiramo u budućnosti, molimo vas da nas o tome obavestite.

Sa kim delimo vaše podatke

Ako zatražite resetovanje lozinke, vaša IP adresa će biti uključena u imejl za resetovanje.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci se zadržavaju na neodređeno vreme. Ovo je tako kako bismo mogli automatski prepoznati i odobriti sve naknadne komentare umesto da ih držimo u redu za moderiranje. Za korisnike koji se registruju na našoj veb stranici (ako ih ima), takođe čuvamo lične podatke koje oni daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, izmene ili izbrišu svoje lične podatke u bilo kom trenutku (osim što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Administratori veb lokacija takođe mogu da vide i uređuju te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate nalog na ovoj veb lokaciji ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izvezenu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete zahtevati da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo u obavezi da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe.

Gde šaljemo vaše podatke

Komentari posetilaca se mogu proveriti putem automatizovane usluge otkrivanja neželjene pošte.

Otkrivanje informacija

Informacije koje nam date čuvaju se na našem serveru, a mogu im pristupiti naši saradnici u svrhe navedene u ovoj politici ili druge svrhe za koje ste vi dali odobrenje. Osim ako to zakon ne nalaže, nećemo ni na koji način učiniti dostupnim niti distribuirati informacije o vama koje nam pružite, bez vašeg prethodnog odobrenja.

Pin It on Pinterest