Belgrade International Architecture Week
Beogradska Internacionalna Nedelja Arhitekture

ALUMIL

06/05/2023

Post Views:

Print

S više od 30 godina iskustva i 2.200 zaposlenih, u projektovanju i proizvodnji arhitektonskih aluminijumskih sistema, ALUMIL je jedna od najnaprednijih kompanija na globalnom nivou koja poseduje najsavremenije proizvodne linije u svojih 12 fabrika u Evropi.

Jaka međunarodna prodajna mreža u preko 60 zemalja širom sveta, s 32 podružnice na svim kontinentima, dokazuje da je ALUMIL među vodećim dobavljačima arhitektonskih aluminijumskih sistema, s proizvodima koji ispunjavaju najviše zahteve i pokrivaju impresivno širok spektar arhitektonskih potreba.

Neograničena arhitektonska rešenja koja nudimo mogu se videti u našim izložbenim salonima. U njima možete isprobati sve naše proizvode koji uključuju inovativnu filozofiju jedinstvenih rešenja koja nudimo: moderan dizajn, izuzetnu sigurnost i toplotnu izolaciju, otpornost i odličnu izdržljivost.

ALUMIL, s moćnim inženjerskim timom, nudi sveobuhvatne tehničke i inženjerske usluge za aluminijumske konstrukcije kao deo velikih građevinskih projekata širom sveta, blisko sarađujući s inženjerima i arhitektama. Pored direktne tehničke podrške, naš tim podržava arhitektonsku zajednicu širom sveta, doprinoseci zajedno s njom oblikovanju izgrađenog prostora.

Strategija korporativne društvene odgovornosti igra ključnu ulogu u našim aktivnostima. Gledamo napred, zamišljajući svet održivosti, uz poštovanje prirode, uz bolje uslove života i rada za ljude.

Naše akcije uključuju planove za bolju, „zeleniju” i pravedniju planetu za sve, kako bi budućim generacijama zaveštali svet u kojem mogu neometano da žive i stvaraju, ostvarujući sve svoje snove. Više informacija na www.alumil.com

Share this post

You May Also Like…

MAPEI

MAPEI

INTEGRISANI SISTEMI ZA HIDROIZOLACIJU PODZEMNIH DELOVA KONSTRUKCIJA Tokom poslednjih nekoliko decenija bili smo...

NCR

NCR

NCR campus Kampus „NCR” prvi je realizovani objekat u okviru novoplaniranog novobeogradskog Bloka 42 i prvi poslovni...

KNAUF

KNAUF

Knauf Planner Suite_ proces BIM projektovanja Novi program kompanije Knauf pospešuje BIM projektovanje za projektante,...

Pin It on Pinterest