Belgrade International Architecture Week
Beogradska Internacionalna Nedelja Arhitekture

KNAUF

06/05/2023

Post Views:

Print

Knauf Planner Suite_ proces BIM projektovanja

Novi program kompanije Knauf pospešuje BIM projektovanje za projektante, arhitekte i građevinske inženjere. Knauf Planner Suite „tri u jedan” jeste rešenje za jednostavnu pretragu proizvoda i sistema, trenutnu validaciju podataka i laku izradu tenderske dokumentacije. Knauf Planner Suite je besplatan alat za projektovanje direktno u Revit ili ArchiCAD programu, ili prosto možete koristiti web aplikaciju Planner Suite. Kompatibilan je s programima: Revit, ArchiCAD, Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox, Safari. Planner Suite BIM jednostavno se instalira a pristupa mu se preko Planner Suite direktno u CAD programu.

Planner Suite Web je pretraživački sistem na Knauf internet stranici koji je pravi izbor za sve arhitektonsko-građevinske projekte i tu možete preuzeti sve potrebne podatke. Planner Suite Web podržan je putem pretraživača prilikom izrade tenderske dokumentacije tako što jednostavno preuzimate tenderske opise s interneta. Dodatak takođe ide korak dalje i nudi integrisanu funkciju sa kojom možete lako kreirati tendersku dokumentaciju, bez potrebe da obrađujete predmer u Revit-u ili ArchiCAD-u.

Share this post

You May Also Like…

MAPEI

MAPEI

INTEGRISANI SISTEMI ZA HIDROIZOLACIJU PODZEMNIH DELOVA KONSTRUKCIJA Tokom poslednjih nekoliko decenija bili smo...

NCR

NCR

NCR campus Kampus „NCR” prvi je realizovani objekat u okviru novoplaniranog novobeogradskog Bloka 42 i prvi poslovni...

EURODOM

EURODOM

FLORIM BREND FLORIM, brend s kojim godinama poslujemo, proglašen je jednim od 100 najprestižnijih i najkvalitetnijih,...

Pin It on Pinterest