Belgrade International Architecture Week
Beogradska Internacionalna Nedelja Arhitekture

KNAUF

06/05/2023

Post Views:

Print

Knauf Planner Suite_ proces BIM projektovanja

Novi program kompanije Knauf pospešuje BIM projektovanje za projektante, arhitekte i građevinske inženjere. Knauf Planner Suite „tri u jedan” jeste rešenje za jednostavnu pretragu proizvoda i sistema, trenutnu validaciju podataka i laku izradu tenderske dokumentacije. Knauf Planner Suite je besplatan alat za projektovanje direktno u Revit ili ArchiCAD programu, ili prosto možete koristiti web aplikaciju Planner Suite. Kompatibilan je s programima: Revit, ArchiCAD, Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox, Safari. Planner Suite BIM jednostavno se instalira a pristupa mu se preko Planner Suite direktno u CAD programu.

Planner Suite Web je pretraživački sistem na Knauf internet stranici koji je pravi izbor za sve arhitektonsko-građevinske projekte i tu možete preuzeti sve potrebne podatke. Planner Suite Web podržan je putem pretraživača prilikom izrade tenderske dokumentacije tako što jednostavno preuzimate tenderske opise s interneta. Dodatak takođe ide korak dalje i nudi integrisanu funkciju sa kojom možete lako kreirati tendersku dokumentaciju, bez potrebe da obrađujete predmer u Revit-u ili ArchiCAD-u.

You May Also Like…

MAPEI

MAPEI

INTEGRISANI SISTEMI ZA HIDROIZOLACIJU PODZEMNIH DELOVA KONSTRUKCIJA Tokom poslednjih nekoliko decenija bili smo...

NCR

NCR

NCR campus Kampus „NCR” prvi je realizovani objekat u okviru novoplaniranog novobeogradskog Bloka 42 i prvi poslovni...

EURODOM

EURODOM

FLORIM BREND FLORIM, brend s kojim godinama poslujemo, proglašen je jednim od 100 najprestižnijih i najkvalitetnijih,...

Pin It on Pinterest