Belgrade International Architecture Week
Beogradska Internacionalna Nedelja Arhitekture

EURODOM

06/05/2023

Post Views:

Print

FLORIM BREND

FLORIM, brend s kojim godinama poslujemo, proglašen je jednim od 100 najprestižnijih i najkvalitetnijih, podaci su koji dolaze iz Ales Research kompanije koja se bavi identifikovanjem firmi s najkvalitetnijim poslovanjem. Florim je jedini brend iz sveta keramike koji je dobio ovakvo priznanje. Eurodom kompanija ponosna je što je ovlašćen uvoznik jednog od najprestižnijih brendova, jer je to još jedna garancija i potvrda našeg kvaliteta.

FLORIM je brend proizvoda od 2022. godine.

Globalna reputacija, priznanja i nagrade kompanije FLORIM u poslednjih nekoliko godina rezultat su strategije unapređenja brenda.

Pre toga FLORIM je bio „Korporativni brend” i svi njegovi proizvodi bili su klasifikovani u šest komercijalnih brendova: Floor Gres, Rex, Cerim, Casa dolce casa – Casamood, CEDIT i FLORIM stone.

U februaru 2022. godine FLORIM postaje brend, a četiri „pionirska brenda” (Floor Gres, Rex, Cerim, Casa dolce casa – Casamood) evoluirala su u arhitektonske, luksuzne, kreativne i savremene izraze dizajna, svaki sa sopstvenim stilom.

Floor Gres – Architectural design – Arhitektonski dizajn

Tehnički materijal koji prati arhitektonske trendove, za aplikacije poput industrijskih podova i javnih projekata srednjeg i visokog prometa, kao što su: aerodromi, tržni centri, restorani, kancelarije i prodavnice, kao i stambene aplikacije s ciljanim estetskim sadržajem.

Rex – Luxury design – Luksuzan dizajn

Prestižni i rafinirani materijali među najdragocenijim što priroda nudi. Razmetljiv luksuz ili sofisticirana upotreba materijala za neformalnu i odvažnu eleganciju. Redak, dragocen i blisko povezan s potrebama klijenata, materijal se reinterpretira kako bi izrazio koncept modernog prostora.

Casa dolce casa – Creative design – Kreativan dizajn

Kompletni unutrašnji projekti u kojima elegancija i kreativnost pronalaze savršen balans. Projekat dolazi do izražaja u stalnom dijalogu između potrage za bojom s jedne strane i materijalnih uticaja inspirisanih prirodom s druge.

Cerim – Contemporary design – Savremen dizajn Raznovrstan, dinamičan i svež materijal pogodan za uređenje svakog domaćeg ambijenta prema individualnim stilovima i ličnostima. Različite površine takođe pružaju pravi odgovor za komercijalne aplikacije sa srednjim i malim prometom.

You May Also Like…

MAPEI

MAPEI

INTEGRISANI SISTEMI ZA HIDROIZOLACIJU PODZEMNIH DELOVA KONSTRUKCIJA Tokom poslednjih nekoliko decenija bili smo...

NCR

NCR

NCR campus Kampus „NCR” prvi je realizovani objekat u okviru novoplaniranog novobeogradskog Bloka 42 i prvi poslovni...

KNAUF

KNAUF

Knauf Planner Suite_ proces BIM projektovanja Novi program kompanije Knauf pospešuje BIM projektovanje za projektante,...

Pin It on Pinterest