Belgrade International Architecture Week
Beogradska Internacionalna Nedelja Arhitekture

ARHIBET

06/05/2023

Post Views:

Print

Kreativni potencijali vibropresovanih i livenih betonskih elemenata na ploči i tlu

Javni prostori osnova su za očuvanje vizije svakog grada i kao deo urbanog pejzaža daju pozitivan doprinos izgrađenoj sredini. Kvalitetno spoljno uređenje postiže se detaljima, raznovrsnim materijalima kao i atraktivnim sadržajima u prostoru. Ulaganje u ove ključne elemente može pretvoriti javne prostore u mesta za pamćenje u kojima korisnici prostora uživaju. Kao jedan od elemenata koji određuje upotrebnu vrednost same građevine, adekvatno i pravovremeno planirano parterno uređenje pruža neograničene mogućnosti u spajanju arhitektonskih objekata s okolinom.

Naš glavni cilj je da sprovedemo gore navedene težnje i ciljeve pružanjem informacija u procesu projektovanja i planiranja kroz tehničku podršku, isporukom visokokvalitetnih proizvoda za popločavanje za stambene, poslovne i javne prostore mešovite namene. „Arhibet” se bavi dizajnom, proizvodnjom i ugradnjom behaton ploča i drugih proizvoda od betona. Našu gamu proizvoda čine: behaton, ivičnjaci, blok stepenici, rigole, betonske cevi i dr. Široka paleta završnih obrada i različiti modeli behaton ploča, čine ih idealnim za uređenje prostora različitih kategorija: parkova, trgova, dečijih igrališta, rezidencijalnih vrtova, prostora stambenih blokova, parking prostora, dvorišta dečijih ustanova i školskih kompleksa, pešačkih ulica, bulevara, kao i prostora industrijskih kompleksa. Konstantan razvoj i implementacija novih savremenih sistemskih rešenja za ugradnju behaton ploča garantuje da će popločana površina biti samoodrživa, kako s ekonomskog tako i s vizuelnog aspekta. Prateći izazove na terenu proteklih 15 godina, s kojima se inženjeri i izvođački timovi susreću svakodnevno, sakupili smo bazu tehničkih i sistemskih rešenja za većinu situacija iz prakse kada je popločavanje u pitanju, kako na tlu tako i na ravnim krovovima. Arhitektura i beton nerazdvojiva su sinergija discipline i materijala koja je stvorila novu umetnost – umetnost popločavanja.

You May Also Like…

MAPEI

MAPEI

INTEGRISANI SISTEMI ZA HIDROIZOLACIJU PODZEMNIH DELOVA KONSTRUKCIJA Tokom poslednjih nekoliko decenija bili smo...

NCR

NCR

NCR campus Kampus „NCR” prvi je realizovani objekat u okviru novoplaniranog novobeogradskog Bloka 42 i prvi poslovni...

KNAUF

KNAUF

Knauf Planner Suite_ proces BIM projektovanja Novi program kompanije Knauf pospešuje BIM projektovanje za projektante,...

Pin It on Pinterest