Belgrade International Architecture Week
Beogradska Internacionalna Nedelja Arhitekture

LEMIT

12/05/2024

Post Views:

Print

LEMIT – savremena i moderna rešenja za vaš komfor

LEMIT DOO je firma koja u Srbiji uspešno posluje više od 25 godina. Firma prezentuje proizvodne programe svetski priznatih i domaćih proizvođača iz oblasti enterijera i eksterijera, posebno podne i zidne obloge, fasade, sanitarnu opremu i ostale prateće elemente za kupatila, uz odličnu saradnju sa domaćim i stranim brendovima.

Marazzi, Novabell, Piemmegres, Emil group, Gigacer, Ceramiche Piemme, Supergress i Mariner su svetski proizvođači koji u ponudi imaju keramiku velikih i minijaturnih formata. Njihove palete proizvoda sa širokim spektrom nijansi, boja, tekstura i dizajna posebno su interesantne za arhitekte i dizajnere. Usklađivanje novih trendova sa kvalitetom je njihov prioritet, pa je moguće pronaći sve formate keramike koji će se savršeno uklopiti u vaš enterijer i eksterijer,  i pri tom odgovoriti na svaki tehnički zahtev.

Uz poznate brendove Hansgrohe, AXOR, Grohe, Huppe, Kolpa san, Novellini, Azzura, Laufen, Geesa, sa njihovim premijum serijama, možete maksimalno upotpuniti uređenje svog prostora.

PARK AVENUE italijanski brend, koji redefiniše koncept ekskluzivnog kupatila stilom ar deko (Art déco) svojim dizajnom vodi vas u Njujork s početka XX veka. Predstavlja retro luksuz koji se retko gde može pronaći, uz note prefinjenosti. Ručno rađeni i do detalja obrađeni komadi keramike i baterija odavno su našli mesto u najluksuznijim objektima u svetu. Svaki komad keramike je personalizovan i radi se isključivo po nacrtu arhitekte ili dizajnera, kao i galanterija, rasveta i tapete koje su prilagođene vašoj mašti, željama i potrebama.

LEMIT izložbeni saloni se nalaze u Beogradu i Novom Sadu i u njima možete pronaći inspiraciju i sva rešenja za svoj enterijer i eksterijer na jednom mestu. U njima su prezentovani ambijenti koji su projektovani tako da dočaraju realnost kupatila i ostalih prostornih funkcija i pomognu pri izboru najboljeg rešenja. U njima vas očekuje naš tim koji vam je na raspolaganju i može vam pomoći svojim predlozima u odabiru efektnih i funkcionalnih rešenja kupatila ili kuhinje za bolji kvalitet života.

Informisanje o novim tehnologijama i aktivno praćenje noviteta omogućava nam da naša podrška, saveti, rešenja krajnjim kupcima, arhitektama, investitorima i izvođačima budu plasirana na najbolji način pri projektovanju u funkcionalnom, tehničkom, vizuelnom i arhitektonskom smislu. Takav pristup je omogućio i da naše učešće u rekonstrukcijama nekih objekata poveže prošlost i budućnost na kvalitetan, a opet moderan način. Učešće u rekonstrukciji Sava centra nam je omogućilo da, uz saradnju sa fabrikama, to pokažemo na najbolji način.

lemit.projekat@lemit.co.rs
www.lemit.rs

Share this post

You May Also Like…

Sava Centar

Sava Centar

Sava centarDelta Real Estate Sava centar je najveći regionalni kongresni, kulturni i poslovni centar i jedan od...

EURODOM

EURODOM

GESSI BREND GESSI je vodeća kompanija u oblasti kupatilskih i kuhinjskih slavina i dodataka. Inspirisan jednostavnom...

ACO

ACO

ACO pogled u budućnost – Ekološka inovativna rešenja za prikupljanje i korišćenje otpadne vode kao resursa Klimatske...

Pin It on Pinterest