Belgrade International Architecture Week
Beogradska Internacionalna Nedelja Arhitekture

Xella

30/04/2022

Post Views:

Print

Xella Srbija je deo međunarodne nemačke kompanije Xella Group. Sa 95 pogona u 20 zemalja i organizovanom prodajom u više od 25 zemalja, Xella je jedan od svetskih lidera u proizvodnji građevinskih i izolacionih materijala, ali i pionir u digitalizaciji građevinskih procesa.

Više od deceniju i po Xella u Srbiji nudi sistemska rešenja za gradnju sa svojim brendovima Ytong, Silka i Multipor.

Xella premium sistemi gradnje, osmišljeni su da odgovore svim izazovima savremene arhitekture i građevinarstva i predstavljaju sinonim moderne, ekološke i održive gradnje.

Zahvaljujući svojim karakteristikama, kao što su vrhunska termo i zvučna izolacija, protivpožarnost (A1 klasa negorivosti), stabilnost i trajnost, predstavljaju optimalna rešenja za izgradnju svih tipova objekata.Xella premium sistemi gradnje u potpunosti odgovaraju na sve aktuelne zakonske regulative i donose jedinstveno rešenje za gradnju ekoloških i održivih objekata.

Share this post

You May Also Like…

Schneider Electric

Schneider Electric

Domišljata rešenja za vaš dom Udobnost doma se ne tiče samo estetike već i toga kako se osećate. U kompanijiSchneider...

Alumil

Alumil

Sa više od 30 godina iskustva i 2.200 zaposlenih u projektovanju i proizvodnji arhitektonskih aluminijumskih sistema,...

Pin It on Pinterest