Belgrade International Architecture Week
Beogradska Internacionalna Nedelja Arhitekture

Schneider Electric

30/04/2022

Post Views:

Print

Domišljata rešenja za vaš dom

Udobnost doma se ne tiče samo estetike već i toga kako se osećate. U kompanijiSchneider Electric razvijaju inovativna rešenja koja poboljšavaju izgled vašeg doma i vaš stil života, smanjuju račune za struju, štite porodicu i uspomene.

Uz višegodišnje iskustvo u razvoju rešenja za domaćinstva, životni prostor unapređuje se pouzdanim, efikasnim i intuitivnim tehnologijama, od prekidača za svetlo do električnih razvodnih tabli. Proizvodi i rešenja Schneider Electrica štite dom od rizika smrtonosnog strujnog udara i požara, a elektronsku opremu od naponskih udara. Enterijer se poboljšava modernim prekidačima i čini život korisnika jednostavnijim, time što se kućnim uređajima dodaju praktične funkcije.

Novi unica asortiman odgovara na sve želje dizajnera enterijera

Imajući u vidu najnovije estetske trendove i dizajn prilagođen korisniku, novi Unica asortiman uređaja napravljen je od brojnih sofisticiranih materijala s ciljem da domovi postanu još udobniji i pogodniji za svakodnevni život.

Glavne prednosti novog asortimana koji odlikuju jednostavnost, lepota i svakodnevnica kakvu žele klijenti, pored ostalog, čine i laka ugradnja, osiguravanje više prostora za ožičenje, kompatibilnost sa prethodnim sistemima, kao i prilagođenost neravnim zidovima.

Pogotovo prilagođeni za klijente koji su ljubitelji pametnih kuća, novi Unica asortiman uključuje sve uređaje za ožičenje koji su potrebni za poboljšanje stila, udobnosti i sigurnosti doma. Od kontrole osvetljenja do povezivanja sistema za zabavu i funkcija pametnog doma, Unica zadovoljava trenutne i buduće potrebe klijenata. Automatska kontrola svetla sa senzorima pokreta poboljšava bezbednost i energetsku efikasnost. Okretni i tasteri za zatamnjenje, kompatibilni i sa konvencionalnim i LED osvetljenjem, olakšavaju prilagođavanje ambijentu. Pametna inovacija dizajna čini Unica asortiman lakim za instalaciju na zid, ali i na OptiLine45 parapete montažom „na klik“. Novi Unica asortiman uključuje tri dizajna okvira: Unica Studio, Unica Pure i Unica Pro.

Share this post

You May Also Like…

Xella

Xella

Xella Srbija je deo međunarodne nemačke kompanije Xella Group. Sa 95 pogona u 20 zemalja i organizovanom prodajom...

Alumil

Alumil

Sa više od 30 godina iskustva i 2.200 zaposlenih u projektovanju i proizvodnji arhitektonskih aluminijumskih sistema,...

Pin It on Pinterest