Belgrade International Architecture Week
Beogradska Internacionalna Nedelja Arhitekture

ACO Srbija i Crna Gora

27/04/2022

Post Views:

Print

Kako se mogu kombinovati funkcionalnost i estetika? ACO DRAIN ® estetska rešenja za odvodnjavanje

ACO grupa, u okviru koje posluje i ACO Srbija i Crna Gora, jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Svojim integrisanim pristupom i rešenjima, ACO se zalaže za profesionalno odvodnjavanje, ekonomično prečišćavanje, kontrolisano ispuštanje i ponovnu upotrebu vode.

Osnovana je kao porodična kompanija 1946. godine u Rendsburgu u Nemačkoj, a danas ACO grupa broji više od 5.400 zaposlenih u 44 zemlje i 35 proizvodnih centara, na 4 kontinenta. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture.

Još jedan faktor u kome se ogleda snaga ACO kompanije je komunikacija u okviru koje se neguje povezivanje kreativnosti, znanja i iskustva na globalnom nivou. Ta iskustva delimo sa  partnerima sa kojima učestvujemo u realizaciji najrazličitijih građevinskih projekata kao što su aerodromi, luke i pristaništa, logistički i distributivni centri, šoping centri, hoteli, poslovni i privatni objekti, u kojima ACO proizvodi čine neizostavni deo i doprinose funkcionalnoj i estetskoj dimenziji objekta.

Najnovija generacija sistema kanala za odvodnjavanje ima veliki izbor rešetaka za diskretnu drenažu. ACO isporučuje linearnu drenažu za projekte kako bi obezbedio efikasno i održivo upravljanje površinskim vodama za nepropusne oblasti širom lokacije, dok istovremeno ispunjava estetske i inženjerske zahteve njegovih karakteristika, kao i hidraulične zahteve i zahteve za opterećenje.

Pored performansi i estetike, kanali moraju biti i jednostavni za ugradnju. ACO kanali su  kompatibilni sa svim završnim obradama površina. Odlučujući se za proizvode koji nude visoku  estetiku i dugotrajne performanse, oni kojima je zadatak da isporuče vizuelno privlačne projekte, mogu biti sigurni u dugovečnost svog dizajna.

Za više informacija posetite: https://www.aco.rs/

You May Also Like…

Schneider Electric

Schneider Electric

Domišljata rešenja za vaš dom Udobnost doma se ne tiče samo estetike već i toga kako se osećate. U kompanijiSchneider...

Xella

Xella

Xella Srbija je deo međunarodne nemačke kompanije Xella Group. Sa 95 pogona u 20 zemalja i organizovanom prodajom...

Pin It on Pinterest