Belgrade International Architecture Week
Beogradska Internacionalna Nedelja Arhitekture

Eurodom

30/04/2022

Post Views:

Print

Savremen, luksuzan, ali uravnotežen način života
Inspirisana drevnom i prefinjenom lepotom alabastera, kolekcija Reves de Rek je pogodna za različite stilske interpretacije: tople boje sa mat završnim slojem stvaraju prirodnu i opuštajuću atmosferu, biserni i plavi tonovi emituju svetlost i jedinstvenost, otkrivajući beskonačan potencijal koji čeka da se istraži.

Earthtech/
Industrijska istorija Floor Gresa, u kojoj su intuicija i tehnologija spojene sa oštrim fokusom na potragu za estetskom privlačnošću, rezultira kompletnom kolekcijom tela, proizvedenom po najvišim standardima održivosti, doprinoseći izgradnji grada budućnosti.

Match-Up
Match-Up of Cerim karakteriše preplitanje različitih kontrasta koji prekidaju ogolelost minimalističkog enterijera kroz taktilne patchwork prilagođene izbalansiranoj mešavini i podudaranju stilova i boja. Match-Up je stoga svež projekat koji ne postavlja ograničenja na individualne izbore i poboljšava prostor sa nekoliko pažljivo odabranih zamenljivih elemenata koji izražavaju vaše ideje i lični ukus.

Atmosphères de Rex
Atmospheres de Rek je kolekcija grubog, ali elegantnog ukusa koja nudi savremenu reinterpretaciju jednostavnog, neformalnog luksuza Pierre Bleuea, sedimentnog kamena iz Belgije sa svojom dubokom, uzbudljivom energijom.

Share this post

You May Also Like…

Schneider Electric

Schneider Electric

Domišljata rešenja za vaš dom Udobnost doma se ne tiče samo estetike već i toga kako se osećate. U kompanijiSchneider...

Xella

Xella

Xella Srbija je deo međunarodne nemačke kompanije Xella Group. Sa 95 pogona u 20 zemalja i organizovanom prodajom...

Pin It on Pinterest